Spring til indhold

Hudpleje og ansigtsbehandling

Hvilken ansigtsbehandling er du interesseret i?
Vi tilbyder både Dermaroller, oxygen behandlinger og ansigtsbehandlinger udført af professionelle hænder

Dermaroller 

PH-Formula er en hudplejeserie, med speciale i frugtsyre
Oxygenbehandling – Trænger din hud til et boost?

Mikro-/Nano-/PixelBehandling

Ansigtsbehandlinger der skaber resultater

Vi er eksperter i hudpleje og ansigtsbehandlinger

En smuk og velplejet hud er altafgørende for din udstråling og velvære. Det er vigtigt at pleje huden dagligt, men trænger din hud til en dybdegående og effektiv behandling, står vi klar til at hjælpe dig. Hos Klinik Q er vi er dygtigt team af specialister inden for avanceret hudpleje. Vi tilbyder både behandling til særlige hudproblemer så som acne, sart hud og anti-age-behandling, ligesom vi også tager os af dig, der blot trænger til velvære for din hud.

Til dig der ønsker resultater

Ved hver ansigtsbehandling starter vi altid med at gennemgå huden ved en grundig hudanalyse. Derfor skal du ikke være bange for, om du har booket en forkert behandling. Vi skal nok vejlede dig og sammensætte den helt rigtige ansigtsbehandling til netop dig og din hud.

Avancerede ansigtsbehandlinger

Vi tilbyder en lang række af behandlinger inden for avanceret hudpleje. Har du problemer med uren hud, pigmenter eller rynker tilbyder vi de nyeste teknikker inden for hudforbedringer. Drømmer du om en fastere hud og vil du gerne genvinde hudens elasticitet, så er nanobehandlinger det helt rigtige for dig. Er du til innovativ pleje af huden tilbyder vi også PH-behandlinger med de effektive produkter fra PH Formula. Trænger din hud til et boost anbefaler vi den forfriskende oxygenbehandling, hvor du får tilført høje koncentrationer af aktive stoffer fra serum, der giver din hud et helt nyt liv. Se også vores avancerede mikrodermabrasionbehandlinger, hvor huden slibes let som en effektiv og dybdegående ansigtsbehandling. Mikrodermabrasion er ideelt for dig, der trænger til et fornyede kick.

Kontakt os i dag for luksus ansigtsbehandling

Vi leverer luksus ansigtsbehandlinger til kunder fra hele København, Hellerup, Gentofte og Nordsjælland på vores klinik, som ligger centralt på Frederiksberg på H.C. Ørstedsvej. Er du interesseret i en ansigtsbehandling, er du velkommen til at kontakte os. Du kan booke tid online eller ringe til os på tlf. 72 16 18 14.