Spring til indhold

Mikrodermabration

Mikrodermabrasion er en slibning af huden, som er en effektiv og dybdegående behandling. Hudslibningen fjerner alle de døde hudceller og fornyer huden og er specielt eget til den hud som virkelig trænger til et kick. Mikrodermabrasion behandlingerne bliver tilpasset efter din hudtype. Maskinen vi bruger er fra dermaOxy. 

Priser

Få et endnu bedre resultat og bestil en mikrodermabration (hudslibning) til din oxygenbehandling el. ansigtsbehandling for kun: Kr. 299,-

Bemærk:

*”SYN Serum”: Syn serum blokerer musklernes evne til at trække sig sammen, og giver en øjeblikkelig reduktion af rynker og linjer i huden. Huden tilføres store mængder af næring og får et mere ungdommeligt udseende.

**”Hyaluron Serum”: hyaluronsyre binder aktivt fugt i huden, den indeholder et ekstrakt, der optimerer cellernes iltoptagelse. Særlig velegnet til fugttilførelse og op friskning af huden og en god basis før en fest make-up.

Mikrodermabration som kombinationsbehandling

Mikrodermabration er ikke en behandling som kan stå alene og skal derfor købes, som et tillæg til en anden ansigtsbehandling. 

F.eks. til vores lækre Oxygenbehandlinger på enten 45 min. eller 60 min. 

Det kan også være et supplement til Signature 45, 60 el. 75 min. behandling. Læs mere om signatur behandlingen under “ansigtsbehandling”.