PH-Formula er en hudplejeserie, med speciale i forskellige frugtsyre

Hvis du er interesseret i at få ansigtsbehandlinger i et produkt der arbejder med et kontrolleret kemisk skin-resurfacing koncept, hvor både hjemmeprodukter og klinikbehandlinger er i en fin balance mellem cosmeceutical og medicinske recepter, så er PH-Formula noget for dig, det er et produkt der skaber resultater. Ved din første skin-resurfacing behandling anbefaler vi at du som minimum vælger 60 minutters signatur ansigtsbehandling, så vi har god tid til at vejlede dig og lære din hud at kende. Signature behandling er: at vi har fokus på de særlige udfordringer, der er ved netop din hud, og at alle behandlinger sammensættes individuelt fra gang til gang, for at give det din hud har behov for nu og på sigt. så det eneste du skal, er at vælge hvor lang din behandling skal vare, jo længere tid vi har, jo mere kan vi komme i dybden med din hud. Der findes to typer klinikbehandling, de behandlinger der kræver, at man har forbehandlet huden hjemme i 14 dage og behandlinger der ikke kræver dette.

Priser

PH-formula Signature 45min.: Kr. 549,-
PH-formula Signature 60 min.: Kr. 679,-
A.C.N.E Level 1 & 2: Kr. 499,-
A.G.E Level 1 & 2: Kr. 499,-
M.E.L.A Level 1 & 2: Kr. 599,-
C.R. LEvel 1 & 2: Kr. 499,-
M.E.S.O Skin Resurfacing: Kr. 995,-
N.E.C.K & Delcollete: Kr. 499,-
C-vitaminBoost: Kr. 499,-
Teenage behandling: Kr. 449,-
Luksus Dybderens: Kr. 749,-
KlinikQ - avanceret Luksus: Kr. 899,-

Følgende behandlinger kræver tilvænning af hjemmeprodukter min. 14 dage før behandling

A.C.N.E Level 1 & 2 pris 499 kr. per behandling kurforløb på 6 behandlinger 2495 kr. For behandling af acne, comedoner (hudorme) både åbne og lukkede.

A.G.E Level 1 & 2 pris 499 kr. per behandling kurforløb på 6 behandlinger 2495 kr. For behandling af træt og livløs hud, ældning, linjer og rynker.

M.E.L.A Level 1 & 2 pris 599 kr. per behandling kurforløb på 6 behandlinger 2995 kr. for behandling af Melasma, hyperpigmentering, struktur.

C.R. Level 1 & 2 pris 499 kr. per behandling kurforløb på 6 behandlinger 2495 kr. for behandling af Rosacea, rød og sensitiv hud.

N.E.C.K & Decollete Skin Resurfacing 499 kr. per behandling kurforløb på 6 behandlinger 2495 kr. en behandling for ældningstegn, pigment og styrke af vævet.

M.E.S.O Skin Resurfacing pris 995 kr. per behandling kurforløb 3 behandlinger 2495 kr. en behandling som kombinerer mikro needling meso device med skin resurfacing. kan afhjælpe ar, store porrer, linjer, rynker, og få PH balancen i huden korrekt.

C-vitamin Boost 30 min:

Få sommerklar hud med et boost af c-vitamin. Behandlingen starter med en dybdegående rens, derefter får du en effektiv skin-resurfacing sammensat af salicyl-acid og retinol, der vil exfoliere og give en øget cellefornyelse i huden. (en moderne hudslibning) Behandlingen afsluttes med et maksimalt c-vitamin koncentrat (en blanding af ascorbic syre, hyaluron og retinol) den unikke blanding giver en mere jævn hudstruktur og en flot glød.

Teenage Behandling 45 min:

I denne behandling ligger vi stor vægt på at vejlede i hvordan netop din hudtype er, vi vil forklare på en god måde, hvordan du selv vil kunne pleje din hud bedst muligt hjemme. Vi renser huden, giver den en lækker peeling, dybderenser og ligger en maske efter hudtype, afslutter behandlingen med serum og creme.

Luksus dybderens 75 min:

Vi renser ansigt og decollete, peeling af huden enten kemisk eller mekanisk, det afhænger af hvordan din hud er, derefter ligger vi et varmt klæde på huden for at blødgøre inden dybderens, punktmassage, maske tilpasset din hud, behandlingen afsluttes med syre og creme.

Klinik Q - Avanceret Luksus 90 min:

Trænger du til afslapning, velvære og en lækker hud, så er det denne behandling du skal vælge. Behandlingen starter med en afslappende rygmassage, så du falder lidt ned i gear. derefter går vi i gang med ansigtsbehandlingen som består af rens af ansigt og decollete, dermabrasion (en moderne hudslibning), lettere dybderens, en dejlig lang ansigt, skulder og decollete massage, maske efter hudtype og afslutende serum og creme.

PH-formula signatur behandling 45 min. el. 60 min:

En signatur behandling kan hjælpe på:

  • Urenheder
  • Hudorme/Comedoner
  • Rynker/linjer
  • Tørhed
  • Manglende glød
  • Velvære i form af ansigtsmassage
  • Pigment
  • PH balancen i huden