Spring til indhold

ZO Skin Health hud-peeling

Bag ZO Skin Health står DR. Zein Obagi som er certificeret dermatolog. igennem 35 år har han udviklet hudplejeløsninger som skaber resultater. Hans innovative principper for gendannelse af sund hud anses i dag som “the golden standard” inden for hudpleje. Han regnes som en af verdens førende eksperter inden for kemisk peeling.

Priser

Stimulation Peel (30 mn): Kr. 1100,-
Blemish & Oil Control treatmen (60 min): Kr. 1500,-
Skin Brightening treatment (60 min): Kr. 1600,-
Ultra Hydration treatment (45 min): Kr. 1250,-
Invisapeel Resurfacing (25 min): Kr. 900,-
Hand Renewal: Kr. 600,-
Stimulation Peel (30 min) kur med 5 stk.: Kr. 4400,-
(få et daily skin care program)
Stimulation Peel (30 min) kur med 5: Kr. 5500,-
(få et daily skin care program)

Stor erfaring med ZO Skin Health hud-peeling

Udover professionelle peelinger vi laver i klinikken, har ZO skin Health også en fantastisk hudplejeserie til hjemmebrug.

Zo Stimulation Peel (30 min)

Den ultimative resultatorienteret behandling, hvis du ønsker at forny og revitalisere huden uden nedetid. Behandlingen foretages i et forløb med 1 behandling hver uge og derefter hver 4 til 6 uge for vedligeholdelse.

ZO Blemish & Oil control treatment (60 min)

Denne behandling bidrager til forbedre uren hud og forebygge udbrud af bumser. Behandlingen foretages i et forløb med 1 behandling hver uge og derefter hver 4 til 6 uge for vedligeholdelse.

ZO Skin Brightening treatment (60 min)

Denne behandling bidrager til at bekæmpe pigmenteringsrelaterede problemer for at udjævne mørke pletter og ujævn hudtone. Behandlingen foretages i et forløb med 1 behandling hver uge og derefter hver 4 til 6 uge for vedligeholdelse.

ZO Ultra Hydration treatment (45 min)

Denne behandling er er specielt udviklet til at arbejde med tør, dehydreret hud for at genoprette hydrering og virke lindrende, kølende og beroligende på huden. behandlingen foretages 1 til 4 gange om måneden og vedligeholdes hver 4 til 6 uge.

ZO Invisapeel Resurfacing (25 min)

En hudfornyende behandling der virker eksfolierende og frisker straks huden op, genopretter fugtbalancen og udjævner hudtonen. Behandlingen foretages i et forløb med 1 behandling hver uge og derefter hver 4 til 6 uge for vedligeholdelse.