Spring til indhold

Strækmærker & Ar behandling

Teknikken og måde behandlingen foregår på er ens for strækmærker og ar og derfor beskrevet på samme side. Det er en non-invasiv behandling for at forbedre og reducere dine strækmærker og ar forskellige steder på kroppen eks: bryst – mave – lår – med denne unikke laser behandling fra Lumenis vil du opleve at både din hudtone og struktur forbedres. Med denne non-ablative fractional laser vil gå dybt ned i huden og stimulere produktionen af ny kollagen og af de elastiske fibre i huden. stimulation af kollagen er nøglen til en flot og ensartet hud. Selve behandlingen tager 15 til 30 min og du vil kunne føle en varme og mindre prikkende ubehag og lige efter behandlingen vil du kunne føle rødme og huden vil hæve i det behandlede område. Der vil gå 1 til 2 uger før huden ser pæn ud igen.

Priser

Strækmærker:
Bryst fra: Kr. 1000,-
mave fra: Kr. 1200,-
Lænd fra: Kr. 1300,-
Lår/Baller fra: Kr. 1500,-
Ar priser fra: Kr. 1000,-

Vi har mulighed for at reducere dine strækmærker og ar, og som bonus vil behandlingen også opstramme din hud.

Behandlingsforløbet er med behandlinger hver 2 til 6 uge afhængigt af område og hvad vi behandler, dette besluttes ved en konsultation.
Du vil se forbedringer i op til minimum 6 mdr. efter behandlingen så tålmodig skal man have.
OBS ingen sol i optil 1 mdr. efter huden er normal igen, det vil sige at når huden er helt helet og ser normal ud, venter man 1 måned med at opholde sig i solen.