Spring til indhold

Vi er de første i Danmark med denne nye laser.

ResurFX non-ablative fractional laser. I 2018 fik vi for første gang øjnene op for denne nye laser, vi afprøvede selv behandlingerne i udlandet og fra første behandling var vi fan af denne laser. 6 mdr. efter vores første behandling kunne vi se store resultater på vores hud og vi var ikke et sekund i tvivl om, at denne behandling vil vi også kunne tilbyde til vores kunder. Så baseret på egne erfaringer, er vi glade for endelig (2019) at kunne præsentere ResurFX i klinikQ.

Vi har de mest moderne laserapparater, der findes på markedet derfor er vi, at foretrække som din kosmetiske behandler.

Priser

Del af snsigt eks. omkring øjne, el. mund: Kr. 1500,-
ResurFX Behandling Ansigt: Kr. 3499,-
ResurFX Ansigt + Hals: Kr. 3999,-
3 x. FesurfFX behandling: Kr. 8999,-
Ar og strækmærker:
Strækmærker, fra: Kr. 1000,-
Ar, fra: Kr. 1000,-

Opstramning af huden - pænere struktur - reducering af rynker

ResurFX er en fraktioneret non ablativ laser som opvarmer de dybere lag i huden, og derved stimulerer produktionen af kollagen og de elastiske fibre i huden. Boosting af kollagen produktionen er nøglen til at forbedrer hudstukturen og derved slippe af med den grove hud. Behandlingen opstrammer huden og vil fjerne fine linjer i huden.

ResurFX arbejder mod de samme resultater som Co2 laser, dog uden de store risiko som Co2 laser har og uden den voldsomme downtime som Co2 laser.

Hvad kan jeg forvente efter behandlingen?

Inden behandlingen starter renses huden og du skal sidde med bedøvende creme i ca. 1 time. Trods bedøvelse kan du føle en smule ubehag under selve behandlingen. Behandlingen tager ca. 30 min. Efter behandlingen vil det brænde let i huden, som var du blevet forbrændt af solen og vil begynde at hæve. Det er nødvendigt at du bliver i klinikken i 15 min. efter og nedkøler din hud. Du skal køle huden hver time af 10 min varighed på behandlingsdagen. Du vil blive rød og hævet i huden og det kan tage 2 til 5 dage før hævelsen lettere. Du kan dog sagtens tage på arbejde dagen efter og du må gerne tage make-up på dagen efter. Din hud vil føles ru (sandpapir) dette starter omkring 2 til 3 dag og vil for nogen være væk efter et par dage og for andre optil 7 – 10 dage afhængig af hudtype.

Du vil kunne se og mærke resultat efter en behandling, men da vi arbejder dybt i huden med laseren går der optil 6 mdr før du kan se det endelige resultat. Vi anbefaler at du får 3 behandlinger med ca 4 til 6 uger mellem behandlingerne og en kontrol efter 6 mdr. Men det afhænger af din alder, dine ønsker og hvordan din Ph-værdi i huden er. Du er meget velkommen til at booke en konsultation for få vurderet din hud.

Kombinere din ResurFX behandling med IPL.

Du har mulighed for at kombinere din ResurFX behandling med IPL. Hvis du f.eks har pigmentering eller karsprængninger i ansigtet, så vil en kombinationbehandling være et godt valg, for at få en endnu flottere hud. behandlingerne bliver lavet på samme dag.

Nyere forskning har vist, at kombinationen af fraktioneret laser med hjemmebehandling af retinol forstærker resultaterne. Vi anbefaler derfor en grundig hudanalyse før behandling med ResurFX så vi kan vejlede dig i hjemmeplejen. Hos os anbefaler vi produkter fra Zo skin health. 

Gratis og uforpligtende konsultation

Hvis du ønsker at blive klogere på denne form for laserbehandling, kan du kontakte os enten via tlf. 72 16 18 14 eller via mail til info@klinikq.dk. Vores professionelle kosmetiske behandlere vil altid vejlede dig på bedste vis. Derudover tilbyder vi gratis konsultation, så du kan få et uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag for at høre nærmere – vi glæder os til at høre fra dig.