Spring til indhold

Vi er de første i Danmark med denne nye laser.

ResurFX non-ablative fractional laser. For 1 år siden fik vi for første gang øjnene op for denne nye laser, vi afprøvede selv behandlingerne i udlandet og allerede fra første behandling var vi fan af denne laser. 6 mdr. efter vores første behandling kunne vi se store resultater på vores hud og vi var ikke et sekund i tvivl om, at det lige var den behandling der var den rette til vores klinik. så udfra egne erfaringer er vi nu glade for endelig at kunne præsentere ResurFX i klinikQ Vi har de mest moderne laserapparater, der findes på markedet, og derfor er vi at foretrække som din kosmetiske behandler.

Priser

Del af snsigt eks. omkring øjne, el. mund: Kr. 1500,-
ResurFX Behandling Ansigt: Kr. 3499,-
ResurFX Ansigt + Hals: Kr. 3999,-
3 x. FesurfFX behandling: Kr. 8999,-

Ar og strækmærker:
Eks. Operationsar, strækmærker efter graviditet afhjælper også slap hud som bonus.:
Strækmærker, fra: Kr. 1000,-
Ar, fra: Kr. 1000,-

Opstramning af huden - pænere struktur - reducering af rynker

ResurFX er en fractional non ablativ laser som opvarmer de dybere lag i huden, og stimulerer produktionen af kollagen og elastiske fibre i huden. Boosting af kollagen produktionen er nøglen til at forbedrer hudstukturen og derved slippe af med den grove hud, det opstrammer og vil fjerne fine linjer i huden.

ResurFX arbejder mod de samme resultater som Co2 laser, dog uden de store risiko som Co2 laser har og uden den voldsomme downtime som Co2 laser.

Hvad kan jeg forvente efter behandlingen?

Du starter med at få bedøvende creme på inden behandlingen. Trods bedøvelsen kan man føle en smule ubehag under selve behandlingen. behandlingen tager ca. 30 min. efter behandlingen vil det brænde let i huden og det er nødvendigt at du bliver i klinikken i 15 min. efter og køler din hud. Du skal køle huden hver time af 10 min varighed på behandlingsdagen. Du vil blive rød og hævet i huden og det kan tage 2 til 5 dage. du kan dog sagtens tage på arbejde dagen efter og du må gerne tage make-up på dagen efter. Din hud vil føles ru (sandpapir) dette starter omkring 2 til 3 dag og vil for nogen være væk efter et par dage og for andre optil 7 – 10 dage afhængig af hudtype.

Du vil kunne se og mærke resultat efter en behandling, men da vi arbejder dybt i huden med laseren går der optil 6 mdr og det er først der man vil kunne se det endelige resultat, men det er også den eneste måde hvorpå man kan få flotte resultater. Vi anbefaler at du får 3 behandlinger med 4 uger mellem og en kontrol efter 6 mdr. men det afhænger af din alder, dine ønsker og hvordan din Ph-værdi i huden er. Du er meget velkommen til at booke en konsultation for få vurderet din hud.

Kombinere din ResurFX behandling med IPL.

Du har mulighed for at kombinere din ResurFX behandling med IPL. Hvis du f.eks har pigmentering eller karsprængninger i ansigtet, så vil en kombinationbehandling være et godt valg, for at få en endnu flottere hud. behandlingerne bliver lavet på samme dag.

Gratis og uforpligtende konsultation

Hvis du ønsker at blive klogere på denne form for laserbehandling, kan du kontakte os enten via tlf. 72 16 18 14 eller via mail til info@klinikq.dk. Vores professionelle kosmetiske behandlere vil altid vejlede dig på bedste vis. Derudover tilbyder vi gratis konsultation, så du kan få et uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag for at høre nærmere – vi glæder os til at høre fra dig.