Spring til indhold

Permanent hårfjerning med laser i København

Det kan lade sig gøre effektivt at fjerne uønsket hårvækst fra hage, læber, kinder, bikinilinje, underarme, intimt, bryst, ben og ryg – på hele kroppen. Permanent Hårfjerning udføres med laser, i klinik Q bruger vi diode-laser. Laserbehandling af hår giver kun et minimalt eller intet ubehag for nogen og andre synes det er mere smertefuldt. Som oftest er det nødvendigt med 4-8 behandlinger, for at opnå et optimalt resultat. Det anbefales, at der er minimum 6-12 uger imellem hver behandling, alt afhængigt af behandlingsområde.

Er du interesseret i hårfjerning med laser, er du velkommen til at besøge vores klinik for at høre mere. Du kan altid booke tid online eller ringe for at høre mere.

Priser

Overlæbe: Kr. 500,-
Hage: Kr. 600,-
Kinder: Kr. 700,-
Under Ansigt: Kr. 1000,-
Hals: Kr. 700,-
Nakke: Kr. 700,-
Armhule / axil: Kr. 700,-
Arme: Kr. 1800,-
Hænder: Kr. 600,-
Brystvorter: Kr. 500,-
Stribe fra havlen og ned: Kr. 500,-
Bikini: Kr. 800,-
Tanga: Kr. 1100,-
Brasiliansk/imtimt (kvinder: Kr. 1400,-
Brasiliansk/imtimt (mænd): Kr. 1600,-
Baller: Kr. 900,-
Inderlår: Kr. 1500,-
Lår: Kr. 2900,-
Underben: Kr. 2200,-
Fødder: Kr. 600,-

Rabat ved kombination af flere behandlinger. fuld pris for det dyreste område og 50% på billigste områder. Spørg venligst efter pris.e behandlinger.

Hvordan vokser hår?

Håret vokser i 3 vækstfaser. Der er en aktiv fase, en regressionsfase og en hvilefase. Hver enkelt fases varighed bestemmes af flere faktorer bl.a. placering på kroppen. Fx er 90 % af alle hårene på hovedbunden altid er i en aktiv fase, hvorimod der kun gælder for 70 % i armhulerne.

Hvorfor er LightSheer Diode Laser bedre til permanent hårfjerning end andre lasere?

LightSheer er den mest effektive laser på marked når det gælder Permanent Hårfjerning og meget mere effektiv i forhold til IPl, også kendt som Ellipse.
LightSheer Diode Laser System har en helt unik kombination af laser parametre og den patenterede ChillTip hudbeskyttelse.

LightSheer er det eneste diode lasersystem med en FDA godkendelse, som er blevet testet og afprøvet i forhold til effektiv hårfjerning.
Det unikke lasersystem benytter en lang bølgelængde, som gør det muligt også at behandle patienter med en mørk hudtype.

Er det helt ufarligt at blive behandlet med laser?

Som regl! Der kan dog i sjældne tilfælde opstå bivirkninger som for eksempel:

Irritation/rødme af huden (aftager i løbet af nogle dage)
Små skorpedannelser
Infektion (ved håndmanipulation)
Hyperpigmentering (meget sjældent)
Afpigmentering (meget sjældent)
Er det smertefuldt at blive behandlet? Du vil komme til at mærke en smule (prikkende fornemmelse). Nogle steder på kroppen er mere sensible end andre, og vi har alle en forskellig smertetærskel. Som udgangspunkt tåler alle laser hårfjerning uden problemer.

Skulle du høre til dem, der synes at behandlingen er for ubehagelig, så er der mulighed for at du hjemmefra, kan overflade bedøve området med en bedøvende creme.

Hvor mange behandlinger er nødvendigt?

Som regel vil 70-90 % af hårene være væk efter 4 til 8 behandlinger. Da laser kun rammer de hår, der er i den aktive fase, og eftersom andre hår først senere og på forskellige tidspunkter overgår til denne fase, så er det nødvendigt med en eller flere supplerende behandlinger, for at man kan opnå et optimalt slutresultat.

Hvad sker der efter laserbehandling af hår?

Du vil opleve, at det behandlede område bliver lidt svulmende og rødt umiddelbart efter behandlingen. Denne reaktion forsvinder ret hurtigt, og vil være helt væk indenfor et døgns tid. Ligeledes vil du måske opleve små sår omkring håret i de første par dage efter behandlingen. Det er ikke nødvendigt med bandagering, og man kan vende tilbage til sine almindelige, dagligdags gøremål umiddelbart efter behandlingen.

Ved Permanent hårfjerning af flere områder er der rabat f.eks. (kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter)

Permanent hårfjerning Brasiliansk & armhule/axil 1600 kr. per behandling

Permanent hårfjerning med laser er populært blandt vores kunder som ofte kommer fra hele Nordsjælland, mere specifikt Gentofte, Hellerup og Lyngby samt København. Bor du i nærheden, kan du altid besøge vores klinik, hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil booke en tid. Du kan også booke online.

Behandlingen udføres af vores Kosmetiske sygeplejersker:

Tascha Novaa – Marie Pallesen & Mille Petri

Ansvarlig læge: Lina