Spring til indhold

Professionel behandling af karsprængninger

Karsprængninger ses som små røde mærker på huden. Sprængningerne sker når de små blodkar udvider sig. Du øger risikoen for karsprængninger ved ekstrem sol- og kuldepåvirkning, overvægt og graviditet. Karsprængninger kan dog også være arvelige, og derfor svære at undgå. Hos Klinik Q tilbyder vi fjernelse af karsprængninger i begge vores klinikker – både på Frederiksberg i København og i Charlottenlund.

Priser

ANSIGT:
Kar 1 stk.: Kr. 800,-
Kar 2 til 5 stk.: Kr. 1000,-
Kinder & næse: Kr. 1500,-
Hele ansigtet: Kr. 2500,-
BEN:
Enkelt kar: Kr. 700,-
3 områder i str. 5cm x 5cm, 30 min: Kr. 2500,-

Se før/efter billeder herunder

Hvilke former for karsprængninger kan behandles?

Vi kan behandle alle former for røde og blå misfarvninger. Den præcise behandling afhænger af omfanget af karsprængninger og karudvidelser. Vi tilbyder behandling på:

Næsen
Ansigtet
Halsen
Kroppen
Arme
Ben

Hvad sker der efter behandlingen af karsprængninger?

Efter behandling vil du kunne opleve en let rødme. I nogle tilfælde kan huden risikere at hæve, hvis der er mange karudvidelser, eller hvis huden er følsom. Hævelsen vil typisk vare i 3 – 5 dage. Det er vigtigt ikke at tage sol før huden er helt normal efter behandlingen. Efter behandlingen er det nødvendigt med et plejeprodukt til hjemmebrug for at opnå et bedre resultat. Spørg i klinikken – vi står klar til at hjælpe dig. Ved behandlinger over flere gange skal der gå mindst 4 til 6 uger imellem behandlingerne.

Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig af med dine karsprængninger

Vi tilbyder gratis konsultation inden behandling for karsprængninger. Book din tid til en konsultation online eller ring til os på telefon 72161814. Ved konsultationen vil vi undersøge karrenes tykkelse og beliggenhed, hvilket er afgørende for behandlingens varighed. Normalt vil det være nødvendigt med 1 til 3 behandlinger.

Behandlingen udføres af Tascha Novaa

Ansvarlig læge: Farooq Nasseri