Spring til indhold

Behandling af akne/acne med laser

Lorem

Priser

Akne Kinder: Kr. 999,-
Akne underansigt: Kr. 1299,-
Akne hele ansigtet: Kr. 1599,-

Er du træt af bumser og inflammation i huden?

Døjer du med voksen-akne og du har snart prøvet alt? Så er laserbehandlingen måske det du leder efter.

Vi har mulighed for at reducere din akne med laserbehandling mod inflammationen i huden (rødmen i huden). Der kan være mange årsager til akne i huden og det er ikke altid muligt at finde frem til kilden, men med en god vejledning fra din behandler og kombinationsbehandlinger kan vi lave store forbedringer i huden.

Selve behandlingen med laser tager ca 10 min. der vil være et minimalt ubehag når du får behandlingen, du skal afsætte ca 30 min til en laserbehandling.

Efter behandlingen vil du kunne mærke en varme i huden og huden vil kunne hæve en smule og være let rød, afhængig af hvor sensitiv din hud er.

Du kan bruge make-up dagen efter.

Vi anbefaler 1 til 4 behandlinger hver 2 uge og i kombination med vores levelbehandlinger (disse koster 499 kr. per. behandling) du vil på kort tid se forbedringer i huden. Når man ønsker at forbedre ens hud på flere måder, hvilket gør sig gældende ved akne, det drejer sig om din ph balance i huden, rødmen (inflammationen) og aknen, så er det vigtig at du sørger for, at komme hele vejen rundt for at få gode resultater. Dette vil vi gerne vejlede dig yderligere i, men det kræver at du booker en konsultation.

OBS: Du skal bruge solfaktor i optil 30 dage efter din sidste laserbehandling

I et klinisk forsøg oplevede 80% af deltagerne en reducering på mere end 50% af deres akne efter 4 behandlinger.

Ved yderligere spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på 72 16 18 14 eller booke en konsultation.