Spring til indhold

Hvor kan jeg anvende filler?

Man kan definere Læbernes form, få flotte, fyldige og større læber, reducere linjer omkring munden. genoprette læbernes fylde med en diskret markering. Efterhånden som vi bliver ældre, mister vores læber volumen og bliver tyndere, og konturende er mindre faste. Med en læbeforstørrelse kan du få dine tidligere større læber tilbage.

Priser

Læber 0,55 ml, fra: Kr. 2000,-
læber 1 ml., fra.: Kr. 2900,-
linje fra næse til munden (Nasolabial fuge), fra: Kr. 2900,-
linje fra mundvige til hage (Marionet linje), fra: Kr.2900,-
Kindben, fra: Kr. 2900,-
Næse (næsebump), fra: Kr. 2900,-
Hage, fra,: Kr. 2900,-
Kæbelinje, fra: Kr. 2900,-
Skil booster, fra: Kr. 2500,-

Markerede kindben

Ønsker du flotte markerede kindben kan dette gøres med filler. Med tiden mister vi volumen og spændstigheden i kinderne, med filler har du mulighed for at få noget af ungdommen tilbage. Alternativet kan være vores Ejal40 Behandling (læs mere længere nede på siden)

Under øjne

Hvis du har rander under øjnene kan man fylde det ud med filler, mange er født med mindre fedtlag under øjnene og har derfor rander under øjnene.

Ejal40

Behandlingen med Ejal40 forbedre hudens tæthed, ved at stimulere fibroblaster og dannelsen af kollagen og de elastiskefibre. Behandlingen med hyaluronsyre (Ejal40) understøtter niveauet af af vores naturlige hyaluronsyre ved bindinger og modvirker nedbrydningsprocessen. Desuden er produktet designet til at forstærke den extracellulær matrix og vitalisere huden som er udtørrede og skadet grundet aldring og sol eksponering.

Hvem og hvad kan behandles af Ejal40?

Hænder: Vores hænder mister en masse vitalitet med årene og du vil kunne se virkelig flotte resultater allerede ved første behandling. (forløb på 3 behandlinger) når hænderne skal behandles bruges der 4 ml. i alt og derfor er behandlingen lidt dyre end andre områder. 

Ansigt: Ved behandlingen i ansigtet, vil du kunne se et sundere væv, vitalitet i kinder og løft af hamsterposer. (forløb på 3 behandlinger) 

Hals og decollete: Huden mister vitaliteten med årene og med Ejal40 vil du få en flottere og mere ungdommelig hud. (forløb på 3 behandlinger)

Hvad er filler

Juvederm er en ikke permanent filler som består af hyaluronsyre og vand som findes naturligt i vores krop, det bruges til at fylde fine linjer ud i huden, læbeforstørrelse, opbygning af kindben og hage.

Hvad kan jeg forvente af mit resultat og hvor længe holder det?

Resultatet kan ses med det samme, og du kan forvente et flot, naturligt og æstetisk resultat. Din behandling holder i op til 12 mdr. Dog kun op til 6 til 9 mdr. i læberne.

Kan jeg fortsætte mine normale gøremål efter min behandling?

Lige efter behandlingen kan du fortsætte dine daglige gøremål, du vil dog kunne risikere forbigående små gener såsom, let rødme, kløe, blå mærker, der kan gå op til 14 dage før evt. hævelse er forsvundet.

Må jeg behandles når jeg er gravid eller ammer?

Du må ikke behandles hvis du er gravid eller ammer.

Kunder:

Vi har tilfredse kunder fra Frederiksberg, København, Charlottenlund og sjælland.

Ansvarlig læge: Lina