Spring til indhold

Hvor kan jeg anvende Juvederm / filler?

Man kan definere Læbernes form, få flotte, fyldige og større læber, reducere linjer omkring munden. genoprette læbernes fylde med en diskret markering. Efterhånden som vi bliver ældre, mister vores læber volumen og bliver tyndere, og konturende er mindre faste. Med en læbeforstørrelse kan du få dine tidligere større læber tilbage.

Priser

Læber 0,55 ml, fra: Kr. 2000,-
læber 1 ml., fra.: Kr. 2900,-
linje fra næse til munden (Nasolabial fuge), fra: Kr. 2900,-
linje fra mundvige til hage (Marionet linje), fra: Kr.2900,-
Kindben, fra: Kr. 2900,-
Næse (næsebump), fra: Kr. 2900,-
Hage, fra,: Kr. 2900,-
Kæbelinje, fra: Kr. 2900,-
Skil booster, fra: Kr. 2500,-

Markerede kindben

Ønsker du flotte markerede kindben kan dette gøres med filler (voluma). Med tiden mister vi volumen og spændstigheden i kinderne, med filler har du mulighed for at få noget af ungdommen tilbage.

Under øjne

Hvis du har rander under øjnene kan man fylde det ud med filler, mange er født med mindre fedtlag under øjnene og har derfor rander under øjnene.

Imellem brynene

Kaldes også vredesrynken (glabella) kan også fyldes ud med filler en anden mulighed er botox og nogen gange kan det være en god ide at kombinere disse to behandlinger. Filler kan ligeledes bruges til hagen, linjen der går fra næse til munden, & linjer omkring munden.

Hvad er Juvederm/filler

Juvederm er en ikke permanent filler som består af hyaluronsyre og vand som findes naturligt i vores krop, det bruges til at fylde fine linjer ud i huden, læbeforstørrelse, opbygning af kindben og hage.

Hvad kan jeg forvente af mit resultat og hvor længe holder det?

Resultatet kan ses med det samme, og du kan forvente et flot, naturligt og æstetisk resultat. Din behandling holder i op til 12 mdr. Dog kun op til 6 til 9 mdr. i læberne.

Kan jeg fortsætte mine normale gøremål efter min behandling?

Lige efter behandlingen kan du fortsætte dine daglige gøremål, du vil dog kunne risikere forbigående små gener såsom, let rødme, kløe, blå mærker, der kan gå op til 14 dage før evt. hævelse er forsvundet.

Må jeg behandles når jeg er gravid eller ammer?

Du må ikke behandles hvis du er gravid eller ammer.

Kunder:

Vi har tilfredse kunder fra Frederiksberg, København, Charlottenlund og sjælland.

Ansvarlig læge: Lina