Spring til indhold

Velplejede fødder

Høje sko, træning og et aktivt liv sætter sit præg på dine fødder, der tilbringer det meste af dagen i en sko. Har du også trætte og ru fødder, så er en pedicure lige det, som de har brug for. Det er forkælelse for både dine fødder og dig, som vil opleve, hvor skønt det er at have velplejede fødder. Hos Klinik Q er vi klar til at tage hånd om dine fødder og give dig en afslappende pedicure.

Priser

Lille pedicure: Kr. 299,-
Luksus pedicure: Kr. 499,-
+ Shellac: Kr. 200,-
shellac negle

Mini pedicure:

En pedicure består af et lækkert fodbad, som gør det nemmere for vores behandlere at pleje dine fødder.

Neglene klippes og files i længde der passer til foden og dit ønske. Neglebånd trimmes og hård hud omkring neglene fjernes. Vi oliebehandler neglebåndene og giver foden en let massage, der er stimulerende og afslappende.

Varighed ca 30 min.

Luksus pedicure:

En pedicure består af et lækkert fodbad, som gør det nemmere for vores behandlere at pleje dine fødder.

Neglene klippes og files i længde der passer til foden og dit ønske. Neglebånd trimmes og hård hud omkring neglene fjernes, så de igen bliver flotte at se på. Fødder og lægge får en dejlig peeling efterfulgt af lækker fod & læg massage. Let filning af hård hud på hæle, under foden og ved tæerne.

Behandling afsluttes med en oliebehandling af neglene.

Varighed ca 55 min.

OBS: Der kan købes Shellac som tillæg til din pedicure for 200 kr.

Bestil tid i dag

Skal dine fødder forkæles, så kontakt os i dag og bestil tid. Du kan bestille tid online eller på telefon 72 16 18 14. Du er også velkommen til at kigge forbi vores klinikker, som ligger på Frederiksberg. Vores kunder kommer fra hele København, og vi hjælper også gerne dig med at få dine velplejede fødder tilbage.