Spring til indhold

Silkebløde hænder

Hænderne bliver udsat for meget i løbet af en dag, og det er med til at gøre dem tørre. Kulde og rengøringsmidler er blot noget af det, som kan tørre hænderne ud, og det kan give neglerødder og sprukne finger. Med en manicure hos Klinik Q kan vi rette op på de tørre hænder og sørge for, at de bliver silkebløde og smukke at se på.

Priser

Lille manicure: Kr. 299,-
Luksus manicure: Kr. 499,-
+ Shellac: Kr. 200,-
shellac negle

Mini manicure:

Vi filer længde og former neglene, sådan at facon passer til din hånd og dit ønske. Vi fjerner neglebånd og hård hud omkring neglene. Vi oliebehandler neglebåndene og giver din hånd en stimulerende og afslappende massage.

Varighed ca. 30 min.

Luksus manicure:

Vi filer længde og former neglene, sådan at facon passer til din hånd og dit ønske. Vi fjerner neglebånd og hård hud omkring neglene. Vi peeler/exfolierer hænder og underarme. Hænder og underarme får en lækker stimulerende og afslappende massage. Behandling afsluttes med en oliebehandling af neglene.

Varighed ca. 55 min.

OBS: Du kan få Shellac som tillæg for 200 kr.

Kontakt os og bestil tid

Vi står klar til at redde dine hænder med en manicure! Du kan bestille tid online eller ved at ringe til os på telefon 72 16 18 14. Har du nogle spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte os. Fra vores klinik på Frederiksberg betjener vi kunder fra hele København.