Spring til indhold

Voksbehandling | Slip for at barbere dig i en hel måned – få silkeblød og glat hud

Effektiv voksbehandling i København 
Hos Klinik Q tilbyder vi voksbehandling udført af kyndige og professionelle kosmetologer. Vores voksbehandlinger udføres nænsomt, så behandlingen medfører mindst mulig smerte. Derudover er en voksbehandling at foretrække, da du efterfølgende slipper for at barbere dig i op til 4 uger. Hvis du derudover fortsætter voksbehandlingen, så kan du nøjes med voksbehandlinger med 3-8 ugers interval. Hvis du fast får voksbehandlinger ca. hver 4.-5. uge, vil du endvidere opleve færre hår, da behandlingen slider på hårene.

Priser

Lycon - Ansigt: Kr. 300,-
Lycon - Ansigt + hals: Kr. 400,-
Lycon - Overlæbe: Kr. 110,-
Lycon - Hage: Kr. 110,-
Lycon - Næse: Kr. 79,-
Lycon - Hals: Kr. 200,-
Lycon - Nakke: Kr. 300,-
Lycon - Armhuler / axil: Kr. 149,-
Lycon - Brasiliansk/intim 1. gang el. efter 5 uger: Kr. 499,-
Lycon - Brasiliansk/imtim 2-5 uger: Kr. 450,-
Lycon - Intimt (mænd): Kr. 499,-
Lycon - Tanga: Kr. 299,-
Lycon - Bikini: Kr. 199,-
Voks - Arme: Kr. 279,-
Voks - Baller: Kr. 249,-
Voks - Helt ben: Kr. 399,-
Voks - Underben: Kr. 279,-
Voks - Lår: Kr. 329,-
Bikini (lycon) + helt ben: Kr. 550,-
Bikini (lycon) + halvt ben: Kr. 399,-
Hel ryg inkl. nakke og skulder: Kr. 399,-
Bryst og mave: Kr. 399,-
Bryst eller mave: Kr. 249,-
OBS: Din 7 voksbehandling (samme område) er gratis:
voksbahandling klinikq

Hvilken voks bruger vi? (Lycon)

Til de sensitive områder såsom ansigt, armhuler, bikini og de resterende intimeområder bruger vi Lycon voks, da den er meget mere skånsom mod huden og behandlingerne er meget mindre smertefulde. Det er et lidt dyre produkt at blive behandlet med, men det er absolut det værd. Første gang man får en fuld intim behandling kan der sidde enkelte hår tilbage, da din hårstruktur er kraftig og der er mange hår, men når du så starter med at komme fast hver måned vil alle hårene komme af med voksen og hårene vil blive finere og færre. Din første intime/brasiliansk voksbehandling vil være lidt dyrere, da behandlingen tager længere tid. Kommer du efterfølgende fast i klinikken inden der er gået 5 uger, er det billigere da der er færre hår og behandlingen så tager kortere tid. Du får hver 7 behandling gratis af samme område, det svare til at din gennemsnitspris er 385 kr. for intim voks hos os.

Slip for røde knopper og indgroede hår

Den største fordel ved voksbehandlingen er, at den resulterer i meget finere og blødere hår, jo flere gange du bliver vokset. Derudover er du garanteret en silkeblød hud efter voksbehandlingen. Vores voks er effektiv og skånsom mod huden, så behandlingen bliver en god oplevelse. Vores kunder foretrækker os, blandt andet fordi vi tilbyder en gratis voksbehandling hver 7. gang af samme område. Herudover tilbyder vores dygtige team af kosmetologer voksbehandlinger af ben, arme, ryg, ansigt, bikinilinjen samt intimvoksbehandlinger. Vi har god erfaring med voksbehandling af både mænd og kvinder og tager os god tid til den enkelte kunde.

Perfekt til dig, der ønsker silkeglatte ben

Mange får udført voksbehandlinger, fordi de skal ud og rejse eller står overfor en stor begivenhed i deres liv. Ved voksbehandlinger er du sikret helt glatte ben, og derudover kan du starte med voksbehandlingerne i god tid – så bestræbelsen efter glatte ben ikke bliver en stressfaktor i sidste minut.

Det eneste, du skal gøre, er at lade din hår gro, og dette er meget vigtigt. For at voksen kan fange dine hår, skal de nemlig have en vis længde. Når du skal have foretaget en voksbehandling, skal længden på hårene mindst være 0,5 cm. Hvis du derimod skal have foretaget en intimvoksbehandling, skal længden på hårene stadig mindst være 0,5 cm – dog højst 1 cm lange. Vi anbefaler, at du følger dette, da længden af hårene er afgørende for resultatet.

Overvejer du en voksbehandling?

Så kan du booke en tid hos os allerede i dag. Har du nogle spørgsmål omkring voksbehandlinger, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi kan fanges på tlf. 72 16 18 14 eller pr. mail info@klinikq.dk.