Spring til indhold

Permanent hårfjerning med epilering

Professionel epilering i København 
Hos Klinik Q tilbyder vi epilering, som er en af mange metoder til permanent hårfjerning. Vores dygtige team udfører epilering, så du kan få fjernet uønsket hårvækst. Epileringsmetoden er meget effektiv til personer med lyse og/eller røde hår, men knap så god til personer med meget mørke hår. Dog har vi andre metoder til fjernelse af den slags uønsket hårvækst. Du kan kontakte os på tlf. 72 16 18 14 eller sende en mail til info@klinikq.dk, hvor du kommer i kontakt med en af vores specialiserede kosmetiske behandlere, som vil vejlede dig til den bedste behandling.

Priser

15 min.: Kr. 350,-
30 min.: Kr. 550,-
60 min.: Kr. 900,-
Permanent hårfjerning af lyse, grå eller røde hår.
voksbahandling klinikq

Tålmodighed skaber gode resultater

Hvis du vælger en epilering, skal du være klar over, at behandlingen kræver tålmodighed fra din side af. Det er meget forskelligt, hvor lang tid processen tager, fordi hår har 3 forskellige grofaser – så derfor kan vi ved første behandling sagtens nå nogle hår, men det er nødvendigt med flere behandlinger for at få alle hår fjernet.

Epileringsbehandlingen er desuden en mindre smertefuld metode, hvor en lille, meget tynd nål føres ned til hårsækken, og hvorefter der sættes lidt strøm til nålen, der ødelægger hårroden. Når hårroden først er ødelagt, kan den ikke genoprettes – og på denne måde fungerer den permanente hårfjerning. Det er som sagt mindre smertefuld at blive epileret, dog vil man mærke et lille prik, når nålen indføres i huden.

Strukturer behandlingsforløbet med din kosmetolog

Hårvækst er meget forskelligt fra person til person, og derfor kan man ikke planlægge et forløb på forhånd, som passer til enhver. Epileringen er kun egnet til behandling af mindre områder på kroppen som eksempelvis ansigtet, omkring brystvorterne eller på selve brystet.

Hvis du er interesseret i denne hårfjerningsmetode, kan du kontakte os via vores kontaktoplysninger, som findes i toppen af siden. Herefter bliver du vejledet af en dygtig kosmetisk behandler, som vil tilrettelægge et behandlingsforløb til dig. I starten vil du skulle have behandlingen mindst hver 14. dag, og efterfølgende vil den kosmetiske behandler vurdere, hvor ofte det er nødvendigt at udføre behandlingen.

Vi tilbyder endvidere en gratis konsultation, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du er interesseret i permanent hårfjerning ved epileringsmetoden.

Hvilke områder kan behandles:

Epilering bruges kun til mindre områder, såsom ansigt, omkring brystvorter, omkring navlen eller enkelte hår i bikinilinjen. 

Du kan altid booke en gratis konsultation hos en af vores epilerings specialister.