Spring til indhold

Mand, kom af med dit uønskede hår!

Har du hår på ryggen, skuldre, arme eller andre steder på kroppen, som du ønsker at komme af med? Så få håret fjernet med en behandling hos Klinik Q. Vi tilbyder både permanent hårfjerning med laser samt voksbehandling for at komme det uønskede hår til livs. Vores professionelle og dygtige medarbejdere hjælper dig med at vælge den rette behandling, så du får det bedste resultat.

Priser

VOKS:
Hele ryggen inkl. Nakke og skulder: Kr. 399,-
Halv ryg: Kr. 249,-
Bryst og Mave: Kr. 399,-
Bryst eller Mave: Kr. 249,-
Intimt: Kr. 450,-
Næse: Kr. 79,-
Næse, øre & bryn: Kr. 299,-
OBS: Din 7. voksbehandling (samme område) er gratis

LASER:
Ryg inkl. nakke og skuldre: Kr. 4000,-
Bryst og mave: Kr. 4000,-
Bryst eller Mave fra: Kr. 1200,-
Intimt: Kr. 1600,-

To måder at fjerne håret

Vi fjerner hår med enten voks eller laser, og hver behandling efterlade din hud blød og glat. Vores voksbehandlinger holder cirka en måned og kan laves på alle. Det kræver blot, at dit hår er længere end 0,5 cm. Hårfjerning med laser kræver derimod, at dine hår er mørke. Er de det, kan du få lavet behandlingen, som permanent fjerner dit uønskede hår. Efter 4-7 behandlinger med laser er 70 procent af hårene væk.

Kontakt os og hør mere

Vi står klar til at vejlede dig i, hvilken behandling der er bedst til dig og tilbyder en gratis konsultation i vores klinik på Frederiksberg. Her kan du få svar på dine spørgsmål og høre mere om behandlingerne. Du kan også ringe til os på telefon 72 16 18 14.

OBS: Din 7 voksbehandling (samme område) er gratis.

For at kunne blive behandlet med laser, skal du have mørke hår og regne med 4 til 8 behandlinger.

Du er altid velkommen til at booke en gratis konsultation for at høre mere. Ring på telefon 72161814 eller booke online.
Husk at vælge om det skal foregår i vores klinik på Frederiksberg eller i Charlottenlund.

*Prisen er pr. behandling