Spring til indhold

Farvning af bryn og vipper Markér dine bryn og vipper med den rette form og farve

Få formet eller farvet dine øjenbryn og spar mascaraen væk ved at få farvet dine vipper! 

Hos Klinik Q ved vi, hvor meget smukke og velplejede øjenbryn betyder for dit udtryk. Vi former dine øjenbryn efter dit ønske og tilpasser brynenes form til lige netop dine ansigtstræk. Det giver et naturligt løft, mere udstråling og karakter til dit ansigt. Vi farver også dine bryn, så de matcher din hårfarve og fremtoning. Vi blander netop den farve, der passer til dig. Med farvede bryn vil du lette dine makeup-rutiner og slippe for at rette dine bryn hver dag.

Priser

Favning af vipper: Kr. 149,-
Favning af vipper og bryn: Kr. 329,-
Favning af bryn: Kr.199,-
Inkl. retning med voks/pincet/saks.
Retning af bryn, med voks/pincet og saks: Kr. 149,-

Se før/efter billeder herunder

Farv dine øjenvipper

Du har også mulighed for at få farvet dine vipper mørke, så du kan spare på mascaraen eller helt lade være med at bruge den! Farvning af vipper er med til at give et markeret og dramatisk look – det samme som du normalt ville opnå med en mascara. Farvning af vipper er ideelt for dig, der ønsker et mere markeret udtryk, men stadig vil have naturligt udseende vipper.

Klinik Q foreslår

Hos Klinik Q foreslå vi, at du overvejer, hvor markant du ønsker dine vipper. Vil du gerne beholde det naturlige look, anbefaler vi farvning af vipperne. Vi tilbyder dog også eyelash extentions og vippebukning som et alternativ til farvning af øjenvipper til dig, der ønsker et stærkere resultat. Med eyelash extension vil du opnå mere fyldige øjenvipper. Denne behandling giver en helt naturlig volume og længde til dine vipper. Med et vippebuk får du meget mere synlige flotte buede vipper, det holder i 6 til 8 uger.

Kontakt os på telefon 72 16 18 14 eller book en tid online, hvis du ønsker farvning af dine bryn eller vipper på vores klinik på Frederiksberg i København.